| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Öregdiák

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

Universitas Alapítvány

 

Kérjük támogassa Ön is Alapítványunkat adója 1%-ával!

 

Elérhetõségeink: 

Veszprémi Universitas Alapítvány - http://universitas.uni-pannon.hu/

Elnök: Dr. Gelencsér András                                                                   Tel.: 88/624-000

Kapcsolattartó: Ferenczik Brigitta                                                           E-mail: universitas@uni-pannon.hu

Cím: 8200 Veszprém, Egyetem utca 10.                                                  Adószám: 18923786-1-19

Számlaszám: 73200206-11305433 (Kinizsi Bank)

 

A Pannon Egyetem oktatási-kutatási és kulturális tevékenységeit támogatja Alapítványunk immár 20 éve a mindenkori rektor elnöksége alatt. A Veszprémi Universitas Alapítványt az Egyetem kiváló oktatója, Dr. Bodor Endre professzor úr alapította azzal a céllal, hogy elõsegítse az intézmény fejlõdését, annak Veszprém város és a régió tudományos és kulturális központjává való elõlépését. 

Az elmúlt két évtizedben elsõsorban a támogatás volt szervezetünk fõ profilja, mostanra azonban emellett a tevékenységek kiszélesedésével az egyetem magas színvonalú tudományos és kulturális életéhez és értékeihez is hozzájárulni kívánunk a saját szervezésû  programjaink által. 

A jövõben folytatni kívánjuk a támogatási tevékenységet is, amelynek keretében jelentõs összeggel támogatja a kuratórium többek között a Pannon Egyetem kiváló sportoló hallgatóit, a tanulmányi és kutatói közösségeket és az intézmény hagyományait.

A jövõben kiemelt figyelmet kívánunk szentelni az öregdiákokkal való kapcsolat megerõsítésére.

A Veszprémi Universitas Alaptvány fontos értékközvetítõ szereppel bír, hiszen kapcsolatot teremt az öregdiákok, a hallgatók, az egyetemi szervezetek és maga az egyetem között. Bízunk benne, hogy munkánk jelentõsen hozzájárul a Pannon Egyetem jövõbeli sikereihez.

Tevékenységeinkrõl és az aktualitásokról a honlapunkon tájékozódhat bõvebben minden kedves érdeklõdõ, illetve Facebookon is nyomon követhetõek vagyunk!

Ahhoz, hogy aktív és sikeres tevékenységet folytathasson Alapítványunk, szükségünk van azok megtisztelõ támogatására, akik egyetértenek az általunk képviselt értékekkel. 

 

Kérjük támogassa SzJA 1% felajánlásával a Veszprémi Universitas Alapítványt,

hogy továbbra is hozzájárulhassunk a Pannon Egyetem sikereihez!

 

Adószámunk: 18923786-1-19

 

Hálásan köszönjük, hogy támogatásával hozzájárul céljaink eléréséhez!

 

Veszprémi Universitas Alapítvány kuratóriuma