| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Öregdiák

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

Magyar Közigazgatási Ösztöndíj 2019

A Miniszterelnökség a Magyar Közigazgatási Ösztöndíjról szóló 228/2011. (X. 28.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdésének a) pontja alapján pályázatot hirdet a 2019. évi Magyar Közigazgatási Ösztöndíjra a közigazgatási életpálya iránt elhivatott, idegen nyelveket beszélő, felsőfokú végzettséggel rendelkező fiatalok részére. 

A Magyar Közigazgatási Ösztöndíj a Kormány által alapított ösztöndíj, melynek célja a megfelelően képzett, szakmailag elhivatott, gyakorlati tapasztalattal rendelkező, a nemzeti közigazgatás iránt elkötelezett szakember-utánpótlás biztosítása. A Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram (a továbbiakban: MKÖ Program) keretében a felvételt nyert ösztöndíjasok szakmai gyakorlatának időtartama tíz hónap, melyből hét hónapot Magyarországon, egy  a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (a továbbiakban: Kttv.) hatálya alá tartozó államigazgatási szervnél vagy a fővárosi és megyei kormányhivatalok egyikében, három hónapot pedig  elsősorban  valamely európai uniós ország közigazgatási szervénél töltenek. 

A magyar és külföldi gyakorlati helyeket a Miniszterelnökség ajánlja fel az ösztöndíjasoknak a kiválasztási folyamat eredményének és a befogadó intézmények igényeinek megfelelően. A résztvevők szakmai fejlődését a teljes időtartam alatt mentorok segítik. Az MKÖ Program eredményes teljesítése esetén az ösztöndíjas számára lehetőség nyílik a kormánytisztviselői karrier megkezdésére.

Teljes pályázati felhívás

 

 

 

Öregdiákok névjegykártyái

Régi egyetemi diáktársaid tudják mivel foglalkozol? Tudják miben vagy sikeres?

Te tudod, hogy ők hol dolgoznak, mit csinálnak?

Mi segítünk abban, hogy minden kérdésre igen legyen a válasz!

 Virtuális névjegykártya-gyűjtő rendszerünkben lehetőséged van:

-saját névjegykártya feltöltésre

-a többi öregdiák által felöltött névjegykártya közötti keresés (saját névjegykártyát feltöltők részére)

Találd meg a kapcsolatot régi diáktársaiddal és legyetek együtt sikeresek az üzleti életben is!

Ha még nem regisztráltál weboldalunkon és nem töltöttél fel névjegykártyát, akkor lehetőséged van arra is, hogy egy lépésben megtedd mindkettőt.

A névjegykártya feltöltését követően az általad megadott e-mail cím és jelszó páros segítségével a későbbiekben is be tudsz lépni a weboldalra, hozzáférve ezáltal a teljes tartalomhoz.

Kitöltéshez kattint ide, vagy a fotóra!

 

Akiknek a sikertörténetét már ismerjük

A Pannon Egyetem és jogelődjei végzettjeinek pályáját felmérő kérdőívben megadott válaszokból cikk készül, amely az oregdiak.uni-pannon.hu oldalon illetve a Pannon Egyetem és jogelődjeinek öregdiákjai Facebook oldalon mindenképp megjelenik, ha a kitöltő engedélyezi a publikálást. Későbbiekben egyéb kiadványokban tesszük közzé.

Az eddig megjelent karrier történeteket a képre, vagy ide kattintva találod;