| Elfelejtett jelszó | Regisztráció

Öregdiák

Karrier Iroda - Pannon Egyetem

SZJA 1%

Kedves egykori Diákunk!

A (Veszprémi) Pannon Egyetem alapítása óta sokan fejezték be sikeresen tanulmányaikat az intézmény falai között, továbbá fontos kiemelni, hogy az utóbbi években dinamikusan fejlõdött intézményünk is. Emellett számos oktató és hallgató ért el országos és nemzetközi sikereket, részesült különbözõ kitüntetésben. Azonban a folyamatos fejlõdés és elõrelépés szükségszerû egy eredményes egyetem életében. Számos újítás is megvalósulhatott többek között az öregdiákok, szülõk és más támogatók felajánlásaiknak köszönhetõen.

A Veszprémi Universitas Alapítvány megújult erõvel végzi a Pannon Egyetemen mûködõ civil szervezetek, kutatók és hallgatók magas szintû tevékenységeinek támogatását, akik a közösségük aktív tagjaiként jelentõs értékkel öregbítik egyetemünk hírnevét. 

Az Alma Mater támogatása nemes cél, így kérjük, hogy személyi jövedelemadód 1%-át a Veszprémi Universitas Alapítvány javára (adószám: 18923786-1-19) felajánlani szíveskedjél. Az Alapítvány megfelel az adójogszabályokban elõírt követelményeknek, kuratóriuma a beérkezett támogatásokat az egyetem fenti céljaira fordítja. A támogatások felhasználásáról az Alapítvány honlapján adunk bõvebb tájékoztatást. 

A rendelkezõ nyilatkozat leadási határideje:

Önadózók: 2016. május 20.

Adószámunk: 18923786-1-19

 

Köszönjük, hogy egyetértesz értékeinkkel és céljainkkal, s személyi jövedelemadód 1%-ának felajánlásával támogatod tevékenységeinket! 

 

A Veszprémi Universitas Alapítvány kuratóriuma